Vi leverer jeres næste eventyr

Aarhus Sail Event tilbyder offentlige og private sejladser eller teambuilding på vandet

Find dine billetter her

SPAR KR. 50,-
på din billet til

Havnerundfart og Jazz Boat

i Aarhus

i hele juli og starten af August

Kom med på vores offentlige havnerundfarter og Jazz aftener i Aarhus eller Sæl-Safari på Samsø,

eller kontakt os for et uforpligtende tilbud til dit private- eller virksomhedsarrangement.

- Der er et hav af muligheder

Sejl med på en guidet havnerundfart i Aarhus og hør de mange spændende fortællinger om byens historie og udvikling når vi sejler i inderhavnen forbi Toldboden og videre til den nye bydel Aarhus Ø, Bassin 7, bøgeskoven i Risskov og den gamle lystbådehavn.

Jazz Boat er en maritim og musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. Med sine to cylindere og 4 takts, slår den gamle Callesen motor fra 1965 rytmen til Live Jazz ombord. Erlings Jazz og Ølbar lancerer i samarbejde med Aarhus Sail Event en række maritime jazz koncerter med de bedste Aarhusianske jazznavne.

Sejl med en tur fra Aarhus til Skødshoved og oplev det smukke Mols. Du har mulighed for at spise frokost på Skødshoved Badehotel og komme med på guidet busture eller vandreture eller du kan opleve Mols på egen hånd. Se vores pakke-, vandre- eller hyggeture.

Kom med ud og oplev sælerne der holder til ud for Samsø.

Hele sommeren sejler vi fra Langøre Havn på Samsø ud til øerne øst for Samsø, hvor der er stor mulighed for at se sælerne og deres nyfødte unger på tæt hold.

Sejl med på en endagstur fra Mårup på Samsø til den naturskønne og bilfri Ø Tunø, med ca. 100 faste beboere. Her kan Tunø opleves på egen hånd, inden vi sejler tilbage til Samsø.

 

Eller sejl med fra Tunø til Samsø t/r på en endagstur, eller køb en enkeltbillet til Mårup på Samsø. Her kan Samsø opleves på egen hånd, inden vi sejler retur til Tunø.

Skal I holde sølvbryllup, fødselsdag, polter-abend eller et virksomheds-arrangement, hvor I er en større gruppe der gerne vil sejle et privat arrangement, kan vi også klare det.

Vi kan f.eks. arrangere private havnerund-farter, Jazz-aftener eller noget helt tredje der matcher jeres ønsker.

Det er muligt at booke båden til en søbisættelse afholdt som en askespredning på Aarhus Bugten - det er et smukt farvel til en kær. 

Hvis afdøde havde et specielt forhold til en særlig del af bugten, prøver vi at finde hen til dette sted til mindehøjtideligheden.

Vi afholder teambuilding events der opfylder jeres ønsker og behov. I har mulighed for at komme ud og sejle matchrace både mod hinanden, prøve at sejle i en 49'er, samarbejde om at sejle et træskib eller rigtig få fart under sig med en tur i en rib-båd.

Vi er certificerede I JTI og Extended DISC, og adfærdsteorien kan lægges ind som en del af dagen.

 

Find skibet på Havnepladsen, Aarhus

Skal du på Havnerundfart eller Jazz Boat i Aarhus, finder du skibet på Havnepladsen mellem DOKK1 og Navitas foran springvandet 'Endless Connections'