top of page

16/12 Kl. 19.00 Friis og Addemos - på Jazz Boat

Sejl med på Jazz Boat ombord på JULDAMPEREN og få en unik maritim- og musikalsk oplevelse, med guidede fortællinger imellem numrene. Sejladsen varer 1½ time. Sejl med på en unik, maritim, musikalsk jazz-havnerundfart ombord på JULDAMPEREN.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
16/12 Kl. 19.00 Friis og Addemos - på Jazz Boat
16/12 Kl. 19.00 Friis og Addemos - på Jazz Boat

Tid & sted

16 Dec 2022, 19:00 – 20:30

Havnepladsen, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Kom i julestemning ombord på JULDAMPEREN når den forvandles til Jazz Boat og skibet fyldes med dejlig jazz. Toppen af byens jazztalenter gæster skibet hele november og december måned. Jazz Boat er pyntet til op til jul, og der er bund for rigtig god stemning når vi sejler forbi et juleoplyst Aarhus, og oplever det hele fra søsiden. 

Turen starter i inderhavnen og videre til Bassin 7 og den nye bydel Aarhus Ø. 

Koncert

Friis og Addemos leverer århusjazz med en stærk og rutineret besætning. De spiller imødekommende jazz med danske og udenlandske hits, egne kompositioner og standards.

Duen er karakteriseret ved årvågent samspil, smukke melodiske temaer og medrivende soloer. Alt sammen serveret med historier, der involverer publikum og skaber den god oplevelse med musikken, musikerne og sidemanden.

Søren Bo Addemos er en meget rutineret og dygtig jazzguitarist. Han har i en længere årrække (20år+) spillet i både Aarhus Jazz Orchestra og Klüvers Bigband med solister som bl.a. Lee Konitz, Bud Shank, Jerry Bergonzy og Al Gray. Søren underviser også, bl.a. på Holstebro MGK og Det jyske Musikkonservatorium. Søren er altid god for en røverhistorie fra jazztournéer i Brasilien eller New York eller fra sin ungdom som debuterende knallertkører i Vejle

Ombord er der mulighed for at købe Gløgg og Æbleskiver

Desuden sælges også øl, vin, long drinks, sodavand og varm kakao mm.

Velkommen ombord. Ohøj.

Billetter

 • Voksen

  Denne billet er gyldig for én voksen til Jazz Boat på JULDAMPEREN

  DKK 250.00
  Sale ended
 • Studie-billet

  Denne billet er gyldig for én voksen studerende til Jazz Boat på JULDAMPEREN

  DKK 175.00
  Sold Out

Total

DKK 0.00

Del denne begivenhed

bottom of page