top of page

19/5 Kl. 20.00 Jazzboat - Bojsen og Addemos

Sejl med på en unik sejlads i inderhavnen ombord på Jazz Boat. Sejl med på en unik sejlads i inderhavnen ombord på Jazz Boat. Vi præsenterer live koncert med Bojsen og Addemos på en unik maritim- og musikalsk oplevelse med guidede fortællinger imellem numrene. Sejladsen varer 2 timer Pris kr. 250,-

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
19/5 Kl. 20.00 Jazzboat - Bojsen og Addemos
19/5 Kl. 20.00 Jazzboat - Bojsen og Addemos

Tid & sted

19 May 2023, 20:00 – 22:00

Sydhavnsgade 2, Sydhavnsgade 2, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Forrygende koncert med Bojsen og Addemos ombord på MS HELENE af AARHUS

Koncert

Sejl med på en unik Havnerundfart ombord på Jazz Boat

Aarhus Sail Event præsenterer en maritim og musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. I pauserne fortæller guiden om byens historie og udvikling set fra vandet, når vi sejler forbi Toldboden, det gamle værft, Bassin 7 og videre forbi den nye bydel Aarhus Ø og kulturperlen Træskibshavnen. Sidst på turen runder vi Lystbådehavnen. 

Ombord er der mulighed for at købe øl, vin, long drinks samt vand og kaffe.

Om Bojsen og Addemos

Glæd jer til at nyde et program med en blanding af populær musik i kender og skønne jazz arrangementer, og forsød øregangene med ny musik i form af originale kompositioner.

Bojsen (Sax) og Addemos (Guitar) leverer århusjazz med en stærk og rutineret besætning. De spiller imødekommende jazz med danske og udenlandske hits, egne kompositioner og standards.  Django Reinhardt, Charles Mingus, Kim Larsen, George Harrison, Scarlet Pleasure og Hans Ulrik er nogle af de kunstnere, I kan høre fortolket i nye jazzballader, bossanova, blues og bop arrangementer.

Trioen er karakteriseret ved årvågent samspil, smukke melodiske temaer og medrivende soloer. Alt sammen serveret med historier, der involverer publikum og skaber den god oplevelse med musikken, musikerne og sidemanden.

I kan godt glæde jer til en unik maritim og musikalsk oplevelse med Bojsen og Addemos, mens vi sejler rundfart i Aarhus.

Billetter

 • 19/5 Jazz Boat kl. 20.00

  Denne billet er gældende for én person til Jazz Boat. Du sidder på nedre dæk hvor trioen spiller. Vel mødt.

  DKK 250.00
  Sale ended
 • Jazz Lounge øverste dæk

  Du får plads på øverste dæk hvor du kan nyde udsigten undervejs, og høre musikken som spiller på nederste dæk. Der er bar på øverste dæk.

  DKK 150.00
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Del denne begivenhed

bottom of page