top of page

26/8 19:30 Ginsmagning

Er du også vild med gin? Nyd den første lørdag i festugen med en kombination af sejlads og ginsmagning, bestående af 5 forskellige slags gin. Tag med M/S HELENE ud på vandet og bliv budt på vidt forskellige slags gin, der alle har det tilfældes at de smager af en mere.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
26/8 19:30 Ginsmagning
26/8 19:30 Ginsmagning

Tid & sted

26 Aug 2023, 19:30 – 21:30

Havnepladsen, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Sejl med rundt på ginnens verdenskort. Kom til en maritim ginsmagning ved ginekspert Jens Niklasson og oplev de mest forskellige smagsudtryk, som gin kan have. Vi smager os igennem 5 vidt forskellige ginner hele vejen fra Storbritanien til Japan. Alle ginnerne er dybt forankret i de forskellige lokale traditioner, hvor de er fremstillet, hvilket er med til at gøre dem alle helt ganske specielle. På sejlturen rundt om Aarhus får I mulighed for at smage alle ginnerne både rent og med god tonic til. Under smagningen vil I lære en helt masse om gin. Er det rigtig at det var englænderne, der opfandt ginnen? og hvorfor smager det egentlig altid af gran? Der vil også være rig mulighed for at stille spørgsmål under vejs. Gineksperten Jens Niklasson der står ved rorpinden denne aften, har arbejdet mange år i ginbranchen på et af Danmarks førende gindestillerier. I 2022 udgav han bogen "Ny Dansk Spiritus - håndværk, traditioner og nybrud" og har siden startet firmaet Hidden Gem Spirits med import fra hele verden. Sejl med på en helt unik og anderledes oplevelse til ganen og øjet når vi sejler rundt om Aarhus Ø og en tur på Bugten.

Turen varer 2 timer og er med garanti for god stemning. 

Andre drikkevarer kan tilkøbes ombord samt snacks. 

Billetter

 • Voksen

  Denne billet er gyldig for én voksen til Gin smagning på M/S HELENE Sejlturen varer 2 timer

  DKK 449.00
  Sale ended
 • Studerende

  Denne billet er gyldig for én studerende til Gin smagning på M/S HELENE Sejlturen varer 2 timer. OBS studerende skulle kunne vise gyldigt studiekort.

  DKK 399.00
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Del denne begivenhed

bottom of page