top of page

3/12 19:00 Paragraph8ight Trio - Blues Boat i Aarhus

Blues Boat - Tag med på en helt unik sejlads i Aarhus havn ombord på JULDAMPEREN tilsat live blues musik. En unik maritim- og musikalsk oplevelse med guidede fortællinger imellem numrene. Sejladsen varer 1½ time.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
3/12 19:00 Paragraph8ight Trio - Blues Boat i Aarhus
3/12 19:00 Paragraph8ight Trio - Blues Boat i Aarhus

Tid & sted

03 Dec 2022, 19:00 – 20:30

Havnepladsen, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Blues Boat i Aarhus på JULDAMPEREN - Sejl med på en unik Havnerundfart ombord på Blues Boat.

Aarhus Sail Event præsenterer en maritim og musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige, når der bliver spillet live blueskoncert ombord på skibet JULDAMPEREN, mens vi sejler havnerundfart omkring et oplyst Aarhus. Koncerten foregår indendøre. 

Denne aften glæder vi os til at præsentere Paragraph8ight Trio. De annoncerer selv, at de spiller blues-rock'n'roll, men det er faktisk en lige lovligt beskeden beskrivelse af musikken. Tilsæt de nævnte genrer elementer af swingjazz og - sågar - late night jazz, så er du tættere på. Paragraph8ight Trio er først og fremmest en formidabel fest, og dertil en fest, der swinger så fedt, at størstedelen af numrene hér vil kunne lokke en fossileret fiskefilet ud på dansegulvet. Det hér emmer af erfaring, og det kommer så heller ikke som den store overraskelse, at medlemmerne af Paragraph8ight Trio oprindeligt startede helt tilbage i de tidlige firsere som kollegieband i Lyngby.

I pauserne fortæller guiden om byens historie og udvikling set fra vandet, når vi sejler forbi Toldboden, det gamle værft, Bassin 7 og videre forbi den nye bydel Aarhus Ø og kulturperlen Træskibshavnen. Sidst på turen runder vi Lystbådehavnen.

Det er muligt at købe øl, vin, long drinks, vand og kaffe/the/kakao ombord.

Billetter

 • Blues Boat

  Denne billet er gyldig for én voksen til Blues Boat på JULDAMPEREN

  DKK 250.00
  Sold Out
 • Blues Boat - Studiebillet

  Denne billet gælder til Blues Boat indendørs på JULDAMPEREN. Du skal kunne fremvise studiekort med denne billet.

  DKK 175.00
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Del denne begivenhed

bottom of page