top of page

Jazz Boat Aarhus - Alberte Svenningsen og Martin Vollertsen Duo

Jazz Boat - Sejl med på en unik sejlads i inderhavnen ombord på M/S Dagmar med live Jazz fra Erlings Jazz- og Ølbar. En unik maritim- og musikalsk oplevelse med guidede fortællinger imellem numrene. Sejladsen varer 1½ timer Pris kr. 200,-

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Jazz Boat Aarhus - Alberte Svenningsen og Martin Vollertsen Duo
Jazz Boat Aarhus - Alberte Svenningsen og Martin Vollertsen Duo

Tid & sted

30 Jul 2021, 20:30 – 22:00

Havnepladsen, Midtbyen, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Jazz Boat i Aarhus - Sejl med på en unik Havnerundfart ombord på The Jazz Boat M/S Dagmar - Jazz on Board. 

Koncert

Alberte Svenningsen og Martin Vollertsen Duo

Om musikerne

Alberte Svenningsen er saxofonist og komponist. Hun udgav sit debutalbum "Traneblæs" i 2019 med egen jazzkvartet, og blev ugens album på P8. Hun har optrådt og spillet koncerter med forskellige grupper i både Danmark, Sverige og Norge.

Martin Vollertsen er en ung jazzpianist fra Aarhus. Han har været aktiv i byens jazzmiljø med diverse grupper, jams og hans egen trio og kvintet.

Erlings Jazz- og Ølbar præsenterer i samarbejde med Aarhus Sail Event, en maritim og musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. I pauserne fortæller guiden om byens historie og udvikling set fra vandet, når vi sejler forbi Toldboden, det  gamle værft, Bassin 7 og videre forbi den nye bydel Aarhus Ø og kulturperlen Træskibshavnen. Sidst på turen runder vi Lystbådehavnen. Ombord er der mulighed for at købe  de bedste øl, den bedste vin, samt vand og kaffe.

Billetter

  • 30. juli kl. 20.30

    Medbring billetten til afgangen

    DKK 200.00
    Sale ended

Total

DKK 0.00

Del denne begivenhed

bottom of page