top of page

Jazz Boat - Jens Christian Kwella + Peter Friis - Aarhus Jazz Festival

Sejl med på en unik sejlads i inderhavnen ombord på M/S Dagmar. I samarbejde med Erlings Jazz- og Ølbar præsenterer vi live jazz med Jens Christian Kwella + Peter Friis ved en unik maritim- og musikalsk oplevelse med guidede fortællinger imellem numrene. Sejladsen varer 1½ timer Pris kr. 200,-

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Jazz Boat - Jens Christian Kwella + Peter Friis - Aarhus Jazz Festival
Jazz Boat - Jens Christian Kwella + Peter Friis - Aarhus Jazz Festival

Tid & sted

09 Jul 2021, 20:30 – 22:00

Havnepladsen, Midtbyen, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Jazz Boat i Aarhus sejler i forbindelse med Aarhus Jazz Festival 2021

Koncert:

Jens Christian Kwella + Peter Friis

Sejl med på en unik Havnerundfart ombord på The Jazz Boat M/S Dagmar - Jazz on Board.

Erlings Jazz- og Ølbar præsenterer i samarbejde med Aarhus Sail Event, en maritim og musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. I pauserne fortæller guiden om byens historie og udvikling set fra vandet, når vi sejler forbi Toldboden, det gamle værft, Bassin 7 og videre forbi den nye bydel Aarhus Ø og kulturperlen Træskibshavnen. Sidst på turen runder vi Lystbådehavnen.

Ombord er der mulighed for at købe øl, vin, long drinks samt vand og kaffe.

Jens Christian Kwella og Peter Friis

Guitaristen Jens Christian Kwella og bassisten Peter Friis har i mange år spillet sammen i en lang række orkestre og som backing for mange kendte solister i forskellige genrer. Ind i mellem det har de dyrket duoformatet og det intense sammenspil som dette format kræver. Repertoiret er en blanding af egne numre og jazzstandards med fokus på det melodiske og et godt swing. Kwella har været en af de bærende kræfter på den aarhusianske jazzscene i 25 år og har udgivet syv albums i eget navn og medvirket på adskillige andre. Peter Friis er en af de mest benyttede bassister i Aarhus og har spiller med Jesper Thilo, Finn Odderskov, Trio Before og mange andre.

Billetter

  • 9. juli kl. 20.30

    Medbring billetten til afgangen

    DKK 200.00
    Sale ended

Total

DKK 0.00

Del denne begivenhed

bottom of page