top of page

Sejlads med Ældre Sagen

Velkommen ombord på M/S Helene som i anledning af julen er forvandlet til Juldamperen, uden H. Skibet er pyntet helt op med lys, julehjerter og ombord serverer vi gløgg, æbleskiver, kaffe og varm chokolade med flødeskum til vores gæster. OBS. kun for medlemmer af Ældre Sagen og deres familie.

Sejlads med Ældre Sagen
Sejlads med Ældre Sagen

Tid & sted

08 Dec 2024, 12:00 – 13:30

Herman Sallings Plads, Havnepladsen, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

OBS. kun for medlemmer af Ældre Sagen og deres familie.

Velkommen ombord på M/S Helene som i anledning af julen er forvandlet til Juldamperen, uden H.

Skibet er pyntet helt op med lys, julehjerter og ombord serverer vi gløgg, æbleskiver, kaffe og varm chokolade med flødeskum til vores gæster. Vi sejler en tur og ser Aarhus fra vandsiden. Byen er smukt oplyst fra land og mange steder hænger lyskæderne på byens altaner og i mastetoppene på de skibe vi sejler forbi. Sejlturen er magisk og vores guide fortæller spændende historier for voksne og børn om den gamle havn, den moderne udvikling og måske en skipperskrøne eller to undervejs.

Tag med på rejsen og få en dejlig start på julen sammen med nogen du holder af. Afgang fra Herman Sallings Plads lige bag Domkirken.

Billetter

  • Medlemspris voksne

    Denne billet er gyldig for én voksen til Havnerundfart på JULDAMPEREN. I billetten indgår æbleskiver & gløgg/kakao.

    DKK 160.00
  • Børn/børnebørn ≤ 12 år

    Denne billet er gyldig for ét barn til og med 12 år til Havnerundfart på Juldamperen. I billetprisen indgår æbleskiver & gløgg/kakao.

    DKK 80.00

Total

DKK 0.00

Del denne begivenhed

bottom of page