top of page

The Jazzboat

Når mørket falder på hver torsdag-søndag i november og december, så tænder vi for skibslanternerne og "The live Juledamper blues/jazz experience. Der kan dog stadig føres en samtale, og al dans foregår siddende ved bordene, medens vi bevæger os på en lille Juledamper-vinterrejse gennem Aarhus Havn.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
The Jazzboat
The Jazzboat

Tid & sted

04 Dec 2020, 20:30 – 05 Dec 2020, 22:00

Dokk1, Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Aarhus Sail Event og Erlings Jazz og Ølbar åbner dørene for en maritim koncert med Torben Bjørnskov og Esben Tjalve.

Torben Bjørnskov er musiker og komponist og en af Danmarks mest efterspurgte bassister. Han har optrådt/turneret i det meste af verden og arbejdet sammen med musikere fra en lang række lande særligt U.S.A og de skandinaviske lande. Koncerterne har fundet sted fra de helt små spillesteder til eksempelvis store internationale steder som North Sea Jazzfestival og Royal Festival Hall i London. Derudover medvirker han på en lang række studie og liveindspilninger, herunder en række albumudgivelser I eget navn.

Pianisten Esben Tjalve har studeret på The Royal Academy Of Music i London og senere taget en Master in Composition fra The Guildhall School Of Music. Esben har i 17 år været en del af den engelske jazzscene og har desuden komponeret musik til film, tv og dokumentar udsendelser. Han er aktiv i adskillige prominente grupper på den internationale jazzscene, blandt andre Followed By 13 og sit eget band Red Kite.

Vel mødt ombord.

Hilsen, 

Aarhus Sail Event

Billetter

 • 04.12 kl. 20.30 Jazz Boat

  Medbring denne billet til sejladsen

  DKK 250.00
  Sold Out
 • 4.12 kl. 20.30 Plads u. bord

  Medbring denne billet til sejladsen

  DKK 175.00
  Sold Out

This event is sold out

Del denne begivenhed

bottom of page