top of page

Om os

Sail Event Aarhus en Aarhus-virksomhed

Sail Event Aarhus udbyder havnerundfarter, charterture, og eventsejladser i byen. Vi skaber mulighed for at opleve byen fra søsiden, høre alle de spændende historier fra fortiden og ikke mindst byens fremtidsdrømme – plus selvfølgelig et par gode sømandshistorier. Vores ture starter fra Herman Sallings Plads bag Domkirken, og går ud til Aarhus Ø og videre rundt om øen til nordsiden og den gamle fiskerihavn. Her ser vi træskibshavnen, husbådene, og et hav af aktive foreninger og masser af liv. Kom og oplev vores skib og et lille eventyr oveni.

Helene på Aarhusbugten 1.jpg

Vores historie

Historien tog sin begyndelse da to glade iværksættere en dag i 2017 kvit og frit blev tilbudt et bevaringsværdigt træskib på den betingelse at de vedligeholdte skibet og sejlede med det. Det blev til et stort ja tak og så var vi igang.

En forening blev dannet og snart havde foreningen over 50 medlemmer. Skibet hed og hedder stadig Ålekvasen Anna.

Vi måtte sejle med 12 gæster, men telefonen begyndte at ringe med flere end 12 sejlglade gæster. Vi begyndte at chartre andre småskibe i området, og lærte en masse om forretning og drift. Så vi dannede vores eget rederi. 

 

I 2019 ringede vores kunder fordi de ville sejle havnerundfart og vi sagde ja tak, og fik så travlt med at finde et skib til opgaven. Den gamle ø-færge M/S Tunø dukkede op i horisonten og det endte med et køb i foråret 2020. Skibet blev leveret 14 dage før Corona brød ud og vi var tætte på at knække halsen, men det gik.

 

Vi sejlede og sejlede og fik de mest fantastiske oplevelser, og efterspørgslen steg. Juldamperen blev opfundet, og Jazz Boat og Banko Boat kunne også efterhånden høres inde fra land.

 

En dag ringede en kunde som gerne ville have byttet to billetter. Det var et heldigt opkald, for kunden endte med at investere i virksomheden og muliggjorde at vi i 2023 købte skibet M/S Helene til Aarhus fra Haderslev.

Det var en gamechanger.

 

Idag sejler vi hele året rundt med dette store og lukkede skib med kapacitet til 90 gæster. Vi sejler frokostsejladser, charterture og et væld af offentlige ture, fødselsdage, fejringer af enhver art. Vi er kommet godt ind i den lokale krydstogt branche i Aarhus og kommer til at sejle med et væld af tyske, engelske og canadiske krydstogtgæster i 2024.

 

Drømmene for 2024 inkluderer byens ældre, alle folkeskoleeleverne og ikke mindst alle Aarhusianerne som har taget så fint imod os. Uden jer, ingen os.

Ledelse og medarbejdere

Lars Hede.jpg

Lars Hede
 

  • mail
  • LinkedIn

CEO

Olav Olsen

Olav Olsen
 

  • mail måske
  • LinkedIn

IT & Support

Kathy Yeoman

Kathy Yeoman

  • mail måske

Grafisk design

Janni

Janni Kjældmand

  • mail

Content Creator

Andre La Cour

Andre La Cour

  • mail måske
  • LinkedIn

Motormand

Ole Pedersen

Ole Pedersen

Skipper

Ole Kusk

Ole Kusk
 

Skipper

bottom of page