Events

Se her hvilke special events vi arrangerer i løbet af året

Plakat 2022.jpg

Aarhus Jazz Festival

8. juli - 16. juli 2022

Jazz Boat
Vi præsenterer nogle af de dygtigste jazzmusikere ombord på Jazz Boat under Aarhus Jazz Festival d. 8. - 13. juli.
Koncerterne ombord på skibet er maritime og intime og bliver udført af 2-3 musikere.
Koncerterne foregår, mens vi sejler rundfart i Aarhus havn og med fortællinger om byen mellem numrene.


Sail to Jazz
D. 14.-16. juli inviterer vi til festival på Det Internationale Sejlsportscenter.
Koncerten vil foregå indendørs, med udsigt ud over bugten.
Bliv sejlet fra Havnepladsen til Sejlsportscentret og varm op til koncerten i loungen. Der vil blive skænket kolde øl, solgt mad og være rig mulighed for at hygge sig med vennerne eller familien i solen, med udsigt over lystbådehavnen og byen.

Aarhus festuge 2021 plakat.webp

Aarhus Festuge - In it together

26. august - 4. september 2022

Havnerundfart
I Aarhus Festuge skruer vi op for antallet af havnerundfarter og giver dig rig mulighed for at sejle med på en havnerundfart. Vi sejler ud fra Havnepladsen i Aarhus foran springvandet. Undervejs på turen, vil du blive beriget med spændende fortællinger om det gamle Aarhus samt byudviklingen på Aarhus Ø. 

Jazz Boat

Vi spiller også op på Jazz Boat og sætter festen i gang på vandet under Festugen. 
Vi præsenterer nogle af de dygtigste jazzmusikere ombord på Jazz Boat til en helt unik maritim og musikalsk oplevelse med sejlads i Aarhus Inderhavn.

Hjemmeside - Events.png

Sail to Dinner

To be announced

Vi sejler ca. 45 minutters havnerundfart ud fra Havnepladsen i Aarhus, hvorefter I afmønstrer i Lystbådehavnen, hvorfra der er 2 min. gang langs vandet hen til Restaurant Havnær, der står klar til at servere en lækker menu for jer I deres lokaler med udsigt over Aarhus Bugten. 

Sejladsen går ind i inderhavnen forbi Navitas, Toldboden og DOKK1. Herefter sejler vi en tur ind i bassin 7, som er sydsiden og promenadedelen af Aarhus Ø. Turen går videre omkring Aarhus Ø, og ind i den gamle lystbådehavn.
Når vi har rundet lystbådehavnen, vil I blive sat af foran Det Internationale Sejlsportscenter, hvorfra I vil gå langs vandet hen til Restaurant Havnær. Her kan I nyde dagen eller aftenen med lækker mad og god service med udsigt ud over Aarhus Bugten.