top of page

13/5 17:00 Vikingernes Aarhus

Vikingernes Aarhus - Og Tolkien i Aarhusbugten. Kom med ud og oplev Aarhus fra søsiden, når vi laver en særdeles medrivende sejltur, med fokus på vikingetiden i Aarhusbugten. Turen varer 5 kvarter.

Billetter sælges ikke
Se andre events
13/5 17:00 Vikingernes Aarhus
13/5 17:00 Vikingernes Aarhus

Tid & sted

13. maj 17.00 – 18.15

, Havnepladsen, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Virksomheden Ellevirke, med Casper Clemmensen og Daniel Astola i spidsen, udfolder en perlerække af utrolige historier, om drabelige søslag, vikingekongerne i Aarhusbugten og derudover om den bemærkelsesværdige sammenhæng mellem den verdenskendte forfatter J.R.R Tolkien’s store og dybe interesse i Aarhusbugtens spektakulære kulturhistorie, fra jernalderen og vikingetiden. Tolkien brugte det meste af hans liv som lingvistisk professor ved Oxford Universitet, på at forske i Jyllands historie og han brugte tilmed sin forskning som ramme for hans episke værker, “Hobitten”, “Ringenes Herre” og “Silmarillion”. Tolkiens bøger, der senere blev filmatiseret af Peter Jackson, er nogle af verdens mest læste bøger, med 600 millioner solgte eksemplarer over hele verden.

Så kom med os på tur og få jer en indsigtsfuld og spændende oplevelse, I aldrig vil glemme.

Sejlturen og foredraget koster 175 kr. for voksne og 75 kr. for børn. Der er mulighed for at købe øl, vand og vin ombord.

Del denne begivenhed

bottom of page