top of page

13/7 Kl. 20.00 Bojsen/Friis/Addemos - Aarhus Jazz Festival 2023

Sejl med på en unik sejlads i inderhavnen ombord på Jazz Boat. Vi præsenterer live koncert med Bojsen, Friis og Addemos på en unik maritim- og musikalsk oplevelse med guidede fortællinger imellem numrene. Sejladsen varer 2 timer Pris kr. 250,-

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
13/7 Kl. 20.00 Bojsen/Friis/Addemos - Aarhus Jazz Festival 2023
13/7 Kl. 20.00 Bojsen/Friis/Addemos - Aarhus Jazz Festival 2023

Tid & sted

13. jul. 20.00 – 22.00

Jazz Boat - Havnepladsen Aarhus, Havnepladsen, 8000 Aarhus, Danmark

Gæster

Om eventet

Jazz Boat i Aarhus sejler i forbindelse med Aarhus Jazz Festival 2023

Koncert

Bojsen/Friis/Addemos

Sejl med på en unik Havnerundfart ombord på Jazz Boat

Aarhus Sail Event præsenterer en maritim og musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. I pauserne fortæller guiden om byens historie og udvikling set fra vandet, når vi sejler forbi Toldboden, det gamle værft, Bassin 7 og videre forbi den nye bydel Aarhus Ø og kulturperlen Træskibshavnen. Sidst på turen runder vi Lystbådehavnen. 

Ombord er der mulighed for at købe øl, vin, long drinks samt vand og kaffe.

Om Bojsen/Friis/Addemos

Glæd jer til at nyde et program med en blanding af populær musik i kender og skønne jazz arrangementer, og forsød øregangene med ny musik i form af originale kompositioner.

Bojsen/Friis/Addemos leverer århusjazz med en stærk og rutineret besætning. De spiller imødekommende jazz med danske og udenlandske hits, egne kompositioner og standards.  Django Reinhardt, Charles Mingus, Kim Larsen, George Harrison, Scarlet Pleasure og Hans Ulrik er nogle af de kunstnere, I kan høre fortolket i nye jazzballader, bossanova, blues og bop arrangementer.

Trioen er karakteriseret ved årvågent samspil, smukke melodiske temaer og medrivende soloer. Alt sammen serveret med historier, der involverer publikum og skaber den god oplevelse med musikken, musikerne og sidemanden.

I kan godt glæde jer til en unik maritim og musikalsk oplevelse med Bojsen/Friis/Addemos, mens vi sejler rundfart i Aarhus.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • 13/7 Jazz Boat kl. 20.00

  Betal, hvad du vil

  Denne billet er gældende for én person til Jazz Boat.

  Betal, hvad du vil

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page