top of page

fre. 14. jul.

|

Havnepladsen, 8000 Aarhus, Danmark

14/7 Kl. 20.00 Kwella & Friis - på Jazz Boat

Sejl med på Jazz Boat ombord på MS HELENE af AARHUS med live Jazzkoncert fra Jens Christian Kwella (guitar) og Peter Friis (bas). En unik maritim- og musikalsk oplevelse med guidede fortællinger imellem numrene. Sejladsen varer 2 timer.

14/7 Kl. 20.00 Kwella & Friis - på Jazz Boat

Tid & sted

14. jul. 20.00 – 22.00 CEST

Havnepladsen, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Kom i stemning ombord på MS HELENE når skibet forvandles til Jazz Boat og fyldes med dejlig jazz. Toppen af byens jazztalenter gæster skibet hele ugen i juli måned. Jazz Boat er spændt op til gode oplevelser, og der er bund for rigtig god stemning når vi sejler forbi et oplyst Aarhus, og oplever det hele fra søsiden. 

Turen starter i inderhavnen og videre til Bassin 7 og den nye bydel Aarhus Ø. 

Koncert

Jens Christian Kwella (guitar) og Peter Friis (bas) har i mange år spillet sammen i en lang række orkestre og som backing for mange kendte solister i forskellige genrer. Ind i mellem det har de dyrket duoformatet og det intense sammenspil som dette format kræver. Repertoiret er en blanding af egne numre og jazzstandards med fokus på det melodiske og et godt swing. Kwella har været en af de bærende kræfter på den aarhusianske jazzscene i 25 år og har udgivet syv albums i eget navn og medvirket på adskillige andre. Peter Friis er en af de mest benyttede bassister i Aarhus og har spiller med Jesper Thilo, Finn Odderskov, Trio Before og mange andre.

Velkommen ombord. Ohøj!

Ombord sælges øl, vin, long drinks, sodavand og kaffe mm.

Velkommen ombord. Ohøj.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Standard billet

  250,00 kr.

  Denne billet er gyldig for én gæst til Jazz Boat

  250,00 kr.

  0

  0,00 kr.

 • Studie-billet

  175,00 kr.

  Denne billet er gyldig for én voksen studerende til Jazz Boat på JULDAMPEREN

  175,00 kr.

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page