top of page

lør. 15. jul.

|

Havnepladsen Aarhus

15/7 Ned Ferm & Anders AC Christensen på Jazz Boat

Vi er stolte af at præsentere live koncert med Ned Ferm og Anders AC Christensen ombord på MS HELENE af AARHUS. Jazz fra allerøverste hylde krydret med en skøn sejlads omkring det skønne Aarhus

15/7 Ned Ferm & Anders AC Christensen på Jazz Boat

Tid & sted

15. jul. 20.00 – 22.00

Havnepladsen Aarhus, Midtbyen, 8000 Aarhus, Danmark

Gæster

Om eventet

Vi afholder Jazzfestivalens sidste koncert lørdag aften kl. 20.00 ombord på MS HELENE. Og det må man godt have store forventninger til. Ingen mindre end Ned Ferm og Anders (AC) Christensen gæster skibet og leverer varen, medens vi sejler en smuk aften rundfart ud omkring Aarhus Ø og ind i den gamle fiskerihavn.

Om Ned Ferm og Anders AC Christensen

Vi har fat i et par garvede musikere indenfor moderne jazz, når de endnu en gang spiller sammen i en duo på hver deres hovedinstrument. 

Ned Ferm på saxofon og Anders AC Christensen på kontrabas har spillet sammen i mere end 20 år, og du kan derfor forvente en koncert med et etableret musikalsk sammenspil fra disse to internationale anmelderroste musikere.

Ned Ferm rejste fra USA til Danmark i 2021 for at uddanne sig på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Udover at være udøvende musiker, komponerer, producerer og underviser han i musik. Han har spillet live musik med et utal af store navne og medvirket på flere studieindspilninger med en bred skare af musikere.

Anders AC Christensen har været aktiv på den danske Jazz Scene siden starten af 1990’erne, men har som bassist også markeret sig på den internationale scene. Han har desuden medvirket i film, på talrige studieindspilninger og komponeret musik til film. i 2009 udgav han sin første udgivelse i eget navn.

Der sælges øl, vine, longdrinks, samt sodavand og kaffe/the ombord under sejladsen.

Velkommen ombord.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Koncertbillet

  250,00 kr.

  Denne billet gælder for 1 gæst til jazzkoncert ombord på MS HELENE

  250,00 kr.

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page