top of page

Aften tapas langs kysten plus indslag om glæde

Skibet M/S Helene er lastet med god mad og dejlige vine når vi forlader Herman Sallings Plads og drager ud på de traditionelle middagssejladser nord for Aarhus. Undervejs vil vi gerne bruge et par minutter til at dele lidt om glæde og gode oplevelser ombord.

Der sælges ikke billetter
Se andre events
Aften tapas langs kysten plus indslag om glæde
Aften tapas langs kysten plus indslag om glæde

Tid og sted

1 flere datoer

27. apr. 2024, 18.00 – 20.00

Herman Sallings Plads, Havnepladsen, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Skibet M/S Helene er lastet med god mad og dejlige vine når vi forlader Herman Sallings Plads og drager ud på de traditionelle middagssejladser nord for Aarhus.

Sejladserne varer 2 timer, og undervejs fortæller både skipper og dagens guide om den utrolige udvikling byen har gennemgået de seneste 10-15 år.

Middagen tilkøbes på hjemmesiden. Den er fra tapastapas og serveres ved bordene af vores sømands-crew.

Pris for sejlads kr. 160,-

Pris for sejlads og aftentapas kr. 295,-

Menu:

4 slags charcuteri, hjemmelavet pølse, serrano skinke (12 måneders modnet), øl pølse og fennikel pølse 2 slags ost med passende tilbehør Små agurker, oliven med sten, syltede rødløg, soltørrende tomater, revet peberrod Pesto med basilikum og persille Oliven tappenade Trøffelmayo Hummus Surdejsbrød

Vi vil også gerne dele lidt om hvorfor vi sejler, hvad vi gerne vil give til byen, og lidt historie om de fantastiske oplevelser vi har haft ombord på skibet frem til nu. Historierne dækker alt fra blinde passagerer til tyske misforståelser og julemænd på helt slap line.

Velkommen ombord.

Del dette event

bottom of page