top of page

Havnerundfart i Aarhus

Sejl med på en guidet havnerundfart i Aarhus ombord på det kulturhistoriske skib MS TUNØ. Fra inderhavnen med de historiske bygninger til Aarhus Ø og Lystbådehavnen.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Havnerundfart i Aarhus
Havnerundfart i Aarhus

Tid & sted

09. maj 2021 14.00 – 15.00

Havnepladsen, Midtbyen, 8000 Aarhus, Danmark

Gæster

Om eventet

Sejl med på en guidet havnerundfart i Aarhus ombord på det kulturhistoriske skib MS TUNØ. Til lyden af skibets tocylindrede Callesen motor fra 1965, sejler vi jer en tur tilbage i tiden og fortæller de spændende historier om dengang skibene lagde til i Aarhus Å og de fik deres varer fortoldet i Toldboden. Turen går videre til Bassin 7, den nye bydel på Aarhus Ø, hvor vi fortæller om byens udvikling og planer. Stemningen er helt speciel når vi sidst på turen runder træskibshavnen og sejler helt ind i bunden af lystbådehavnen, hvor det summer af havnemiljø. Ombord sælges øl, vin, rosé, vand og kaffe 

Skibet er MS TUNØ, Danmarks sidst byggede træfærge, lægebåd og postbåd, som mange vil huske lagde til uden på Aarhus Kalundborg færgen og tog passagerer ombord til Tunø. Skibet er i dag en del af den maritime kulturarv og sejler fra maj til oktober. 

Velkommen ombord. Ohøj.

Billetter

  • 9. maj kl. 14.00 - voksen

    Medbring billetten til afgangen

    150,00 kr.
  • 9. maj kl. 14.00 Barn ≤12

    Medbring billetten til afgangen. <12 år

    75,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page