Havnerundfart i Aarhus

Sejl med på en guidet havnerundfart i Aarhus ombord på det kulturhistoriske skib MS TUNØ. Fra inderhavnen med de historiske bygninger til Aarhus Ø og Lystbådehavnen.
Man kan ikke længere tilmelde sig
Havnerundfart i Aarhus

Tid & sted

07. sep. 2020 13.09 – 31. dec. 2020 17.09
BESTSELLERKAJEN, Inge Lehmanns Gade, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Sejl med på en guidet havnerundfart i Aarhus ombord på det kulturhistoriske skib MS TUNØ. 

Til lyden af skibets tocylindrede Callesen motor fra 1965, sejler vi jer en tur tilbage i tiden, og fortæller de spændende historier om dengang skibene lagde til i Aarhus Å og fik varerne fortoldet i Toldboden. Turen går videre til Bassin 7, den nye bydel på Aarhus Ø, hvor vi fortæller om byens udvikling og planer. 

Stemningen er helt speciel når vi sidst på turen runder træskibshavnen og sejler helt ind i bunden af lystbådehavnen, hvor det summer af havnemiljø. Ombord sælges øl, vin, rosé, vand og kaffe. Skibet er MS TUNØ, Danmarks sidst byggede træfærge, lægebåd og postbåd, som mange vil huske lagde til uden på Aarhus-Kalundborg færgen, og tog passagerer ombord til Tunø. 

Skibet er i dag en del af den maritime kulturarv, og sejler det meste af året. Skibet kan også bookes til lukkede arrangementer, og virksomhedsarrangementer. Udbytte er med garanti en helt unik maritim oplevelse med kolleger, kunder, familie eller venner, i hjertet af Aarhus. Skibet lægger til kaj ved Havnepladsen. På- og afmønstring sker nord for Bestseller bygningen, hvor kajkanten passer til skibet.

Velkommen ombord. Ohøj.

Billetter
Pris
Antal
Total
 • Udsolgt
  14. oktober kl.15:00 Voksen
  150 kr
  150 kr
  0
  0 kr
 • 16.oktober kl.16.30 Barn ≤12
  75 kr
  75 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Del denne begivenhed