top of page

Jazz Festival i Sejlsportscentret - Ned Ferm & Anders AC Christensen - Klüvers Trio

Sejl GRATIS til dobbelt jazzkoncert på Aarhus Ø. I samarbejde med Erlings Jazz- og Ølbar præsenterer vi live koncert med Ned Ferm og Anders AC Christensen og Klüvers Trio med udsigt over Aarhus Bugten på Det Internationale Sejlsportscenter. Koncerterne varer ca. 2 x 2 timer Pris kr. 150

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Jazz Festival i Sejlsportscentret - Ned Ferm & Anders AC Christensen - Klüvers Trio
Jazz Festival i Sejlsportscentret - Ned Ferm & Anders AC Christensen - Klüvers Trio

Tid og sted

14. jul. 2022, 19.00 – 23.00

Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Esther Aggebos Gade 80A, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Vi afholder dobbeltkoncert på Aarhus Internationale Sejlsportscenter i forbindelse med Aarhus Jazz Festival 2022

Koncert

Kl. 19:00 - Ned Ferm & Anders AC Christensen

Kl. 21.00 - Jens Klüver, Esben Tjalve og Torben Bjørnskov

Sejl med fra Havnepladsen i Aarhus til Aarhus Ø, og bliv sat af lige foran Det Internationale Sejlsportcenter.

Aarhus Sail Event præsenterer i samarbejde med Erlings Jazz- og Ølbar en oplevelse ud over det sædvanlige med to jazz koncerter og udsigt over Aarhus Bugten, mens I nyder lyden af lækker jazz i vores hyggelig cafémiljø.

Dørene åbner kl. 17.30 - Kom i god tid og nyd sommeren og udsigten fra terrassen inden koncerten.

Det vil være muligt at købe drikkevarer og mad på venue fra kl. 17.30.

Vi tager imod kontanter eller mobilepay.

Koncerterne foregår indendørs.

Billetter

Én billet er gældende til begge koncerter.

Billet 150 kr. - adgang til begge koncerter inkl. sejlads fra Havnepladsen til Aarhus Ø

Om Ned Ferm og Anders AC Christensen

Til udsigten over Aarhus bugten har I mulighed for at opleve denne live koncert med to garvede musikere indenfor moderne jazz, når de endnu en gang spiller sammen i en duo på hver deres hovedinstrument. 

Ned Ferm på saxofon og Anders AC Christensen på kontrabas har spillet sammen i mere end 20 år, og du kan derfor forvente en koncert med et etableret musikalsk sammenspil fra disse to internationale anmelderroste musikere.

Ned Ferm rejste fra USA til Danmark i 2021 for at uddanne sig på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Udover at være udøvende musiker, komponerer, producerer og underviser han i musik. Han har spillet live musik med et utal af store navne og medvirket på flere studieindspilninger med en bred skare af musikere.

Anders AC Christensen har været aktiv på den danske Jazz Scene siden starten af 1990’erne, men har som bassist også markeret sig på den internationale scene. Han har desuden medvirket i film, på talrige studieindspilninger og komponeret musik til film. i 2009 udgav han sin første udgivelse i eget navn.

Om Klüvers Trio

Glæd jer til koncert med trioen Jens Klüver, Esben Tjalve og Torben Bjørnskov og nyd deres fantastiske sammenspil. Trioen spiller originale jazznumre af blandt andet Dexter Gordon, John Coltrane,Thelonius Monk, Hank Mobley & Charlie Parker og jazzstandards/latin af Cole Porter & A. J. Jobim.

Jens Klüver tenorsaxofon (tidligere leder af Klüvers Big Band gennem 35 år) har nu helliget sig saxofonspillet. De sidste 5 år har J. Klüver spillet med E. Tjalve i duo, trio og kvartet format.

Esben Tjalve piano er uddannet fra The Royal Academy Of Music's jazzafdeling i London. Esben har igennem 17 år været en del af den engelske jazzscene og nu også de sidste 5 år den århusianske. Esben har udgivet 2 cd'er med sin internationale gruppe Red Kite.

Torben Bjørnskov bas er en alsidig bassist, der har spillet både med udenlandske solister, danske grupper og lige fornyligt udgivet cd med egne kompositioner Human Being Human.

Billetter

 • Koncertbillet

  Denne billet gælder til begge koncerter samme dag i Aarhus Sejlsportscenter

  150,00 kr.
  Salg slut
 • Shuttle Boat kl. 17.00

  Denne billet kan bruges til at sejle med Shuttle boat fra Havnepladsen i Aarhus kl. 17.00 ifm. Jazz Festival i Sejlsportscentret. Kun gyldig sammen med en koncertbillet.

  0,00 kr.
  Salg slut
 • Shuttle Boat kl. 17.45

  Denne billet kan bruges til at sejle med Shuttle boat fra Havnepladsen i Aarhus kl. 17.45 ifm. Jazz Festival i Sejlsportscentret. Kun gyldig sammen med en koncertbillet.

  0,00 kr.
  Salg slut
 • Shuttle Boat kl. 18.30

  Denne billet kan bruges til at sejle med Shuttle boat fra Havnepladsen i Aarhus kl. 18.30 ifm. Jazz Festival i Sejlsportscentret. Kun gyldig sammen med koncertbillet.

  0,00 kr.
  Salg slut
 • Shuttle Boat kl. 19.45

  Denne billet kan bruges til at sejle med Shuttle boat fra Havnepladsen i Aarhus kl. 19.45 ifm. Jazz Festival i Sejlsportscentret. Kun gyldig sammen med koncertbillet

  0,00 kr.
  Salg slut
 • Shuttle Boat kl. 20.30

  Denne billet kan bruges til at sejle med Shuttle boat fra Havnepladsen i Aarhus kl. 20.30 ifm. Jazz Festival i Sejlsportscentret. Kun gyldig sammen med koncertbillet

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page