top of page

kl. 19.30 Jazz Boat i Aarhus - Svenningsen og Vollertsen - M/S TUNØ

Jazz Boat M/S TUNØ - Sejl med på en unik sejlads i inderhavnen ombord på M/S TUNØ med live jazzkoncert fra Alberte Svenningsen og Martin Vollertsen. En unik maritim- og musikalsk oplevelse med guidede fortællinger imellem numrene. Sejladsen varer 1½ time

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
kl. 19.30 Jazz Boat i Aarhus - Svenningsen og Vollertsen - M/S TUNØ
kl. 19.30 Jazz Boat i Aarhus - Svenningsen og Vollertsen - M/S TUNØ

Tid & sted

04. jun. 2022 19.30 – 21.00

Bassin 5 (Nord for Bestseller bygningen), Inge Lehmanns Gade, 8000 Aarhus, Danmark

Gæster

Om eventet

Jazz Boat på M/S TUNØ i Aarhus.

Sejl med på en unik havnerundfart ombord på Jazz Boat. Vi præsenterer en maritim og musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. I pauserne fortæller guiden om byens historie og udvikling set fra vandet, når vi sejler forbi Toldboden, det gamle værft, Bassin 7 og videre forbi den nye bydel Aarhus Ø og kulturperlen Træskibshavnen. Sidst på turen runder vi Lystbådehavnen. 

Ombord er der mulighed for at købe øl, vin, long drinks, sodavand og kaffe/the.

Koncert

Alberte Svenningsen (sax) og Martin Vollertsen (p)

Martin Vollertsen (p) og Alberte Svenningsen (sax) har spillet sammen igennem flere år, i forskellige projekter. De er begge uddannede fra musikkonservatoriet i Aarhus, og begge har de udgivet et album i eget navn. Martin udgav "Hi again" i marts 2022, og Albertes "Traneblæs" udkom i 2019. Begge er de unge, nysgerrige og livsglade jazzmusikere som glæder sig til en aften i godt selskab på Aarhus Jazzboat

Velkommen ombord. Ohøj!

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Siddeplads i Agter

  250,00 kr.

  Denne billet er gyldig for én person til Jazz Boat. Du har siddeplads agter i skibet og kan se musikerne. Arrangementet foregår udendørs på M/S TUNØ.

  250,00 kr.

  Udsolgt

 • Siddeplads i Stævnen

  175,00 kr.

  Denne billet er gyldig for én person på Jazz Boat. Du har siddeplads i stævnen og kan ikke se musikerne kun høre dem med denne billet. Arrangementet foregår udendørs på M/S TUNØ.

  175,00 kr.

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page