top of page

kl. 19.30 Jazz Boat i Aarhus - Thye Van Dassen Duo - M/S TUNØ

Jazz Boat M/S TUNØ - Sejl med på en unik sejlads i inderhavnen ombord på M/S TUNØ med live jazzkoncert fra Thye Van Dassen og Spencer Gross. En unik maritim- og musikalsk oplevelse med guidede fortællinger imellem numrene. Sejladsen varer 1½ time

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
kl. 19.30 Jazz Boat i Aarhus - Thye Van Dassen Duo - M/S TUNØ
kl. 19.30 Jazz Boat i Aarhus - Thye Van Dassen Duo - M/S TUNØ

Tid og sted

01. jul. 2022, 19.30 – 21.00

Havnepladsen, Aarhus, Havnepladsen, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Jazz Boat på M/S TUNØ i Aarhus.

Sejl med på en unik havnerundfart ombord på Jazz Boat. Erlings Jazz- og Ølbar præsenterer i samarbejde med Aarhus Sail Event, en maritim og musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. I pauserne fortæller guiden om byens historie og udvikling set fra vandet, når vi sejler forbi Toldboden, det gamle værft, Bassin 7 og videre forbi den nye bydel Aarhus Ø og kulturperlen Træskibshavnen. Sidst på turen runder vi Lystbådehavnen. 

Ombord er der mulighed for at købe øl, vin, long drinks, sodavand og kaffe/the.

Koncert

Thye Van Dassen & Spencer Gross

Thyge van Dassen (violin, sang) og Spencer Gross (guitar, sang) spiller western swing og old-school swing fra før verden gik af lave. De to musikere mødte hinanden i KBHs travle gader og fandt sammen om den fælles kærlighed til den amerikanske swing-musik og country. 2-stemmig sang og legende soloer skal nok få båden til at rokke hyggeligt denne aften! See y'all.

Velkommen ombord. Ohøj!

Billetter

 • Siddeplads i Agter

  Denne billet er gyldig for én person til Jazz Boat. Du har siddeplads agter i skibet og kan se musikerne. Arrangementet foregår udendørs på M/S TUNØ.

  250,00 kr.
  Salg slut
 • Siddeplads i Stævnen

  Denne billet er gyldig for én person på Jazz Boat. Du har siddeplads i stævnen og kan ikke se musikerne kun høre dem med denne billet. Arrangementet foregår udendørs på M/S TUNØ.

  175,00 kr.
  Udsolgt

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page