top of page

kl. 19.30 Jazz Boat - Nikola Bankov og Dan Hjorth - M/S TUNØ

Jazz Boat M/S TUNØ - Sejl med på en unik sejlads i inderhavnen ombord på M/S TUNØ med live jazzkoncert af Nikola Bankov (sax) og Dan Hjorth (piano). En unik maritim- og musikalsk oplevelse med guidede fortællinger imellem numrene.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
kl. 19.30 Jazz Boat - Nikola Bankov og Dan Hjorth - M/S TUNØ
kl. 19.30 Jazz Boat - Nikola Bankov og Dan Hjorth - M/S TUNØ

Tid og sted

01. sep. 2022, 19.30 – 21.00

Havnepladsen, Aarhus, Havnepladsen, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Jazz Boat på M/S TUNØ i Aarhus i forbindelse med Aarhus Festuge. 

Koncert

Nikola Bankov (sax) og Dan Hjorth (piano)

Sejl med på en unik havnerundfart ombord på Jazz Boat. Vi præsenterer en maritim og musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. I pauserne fortæller guiden om byens historie og udvikling set fra vandet, når vi sejler forbi Toldboden, det gamle værft, Bassin 7 og videre forbi den nye bydel Aarhus Ø og kulturperlen Træskibshavnen. Sidst på turen runder vi Lystbådehavnen.

Ombord er der mulighed for at købe øl, vin, long drinks, sodavand og kaffe/the.

Om Nikola Bankov & Dan Hjorth

I kan godt begynde at se frem til at høre duoen Nikola Bankov og Dan Hjorth ombord på Jazz Boat.

Nikola Bankov på alt saxofon har i en alder af bare 22 år allerede vundet sin første Danish Music Award. Når Bankov spiller, kan det tydeligt høres, at hans musik har rødder i jazzmusikken. Han elsker dog at kunne udforske andre genrer, og I kan derfor opleve en koncert, der vil være inspireret af flere genrer når Nikola Bankov spiller koncert ombord sammen med Dan Hjorth på klaver. Koncerten vil yderligere bære præg af Dan Hjorths store kærlighed for improvisation, spiritualitet og harmonik i musikken.

Glæd jer til denne sammensmeltning af fantastiske jazz harmonier ombord på Jazz Boat og få en helt unik maritim og musikalsk oplevelse, mens vi sejler rundfart i Aarhus Havn.

Velkommen ombord. Ohøj!

Billetter

 • Siddeplads i Agter

  Denne billet er gyldig for én person til Jazz Boat. Du har siddeplads agter i skibet og kan se musikerne. Arrangementet foregår udendørs på M/S TUNØ.

  250,00 kr.
  Udsolgt
 • Siddeplads i Stævnen

  Denne billet er gyldig for én person på Jazz Boat. Du har siddeplads i stævnen og kan ikke se musikerne kun høre dem med denne billet. Arrangementet foregår udendørs på M/S TUNØ.

  175,00 kr.
  Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page