top of page

kl. 20.30 Jazz Boat - Klüver & Tjalve - M/S TUNØ

Jazz Boat M/S TUNØ - Sejl med på en unik sejlads i inderhavnen ombord på M/S TUNØ med live jazzkoncert fra Jens Klüver og Esben Tjalve. En unik maritim- og musikalsk oplevelse med guidede fortællinger imellem numrene. Sejladsen varer 1½ time

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
kl. 20.30 Jazz Boat - Klüver & Tjalve - M/S TUNØ
kl. 20.30 Jazz Boat - Klüver & Tjalve - M/S TUNØ

Tid & sted

03. jun. 2022 20.30 – 22.00

Bassin 5 (Nord for Bestseller bygningen), Inge Lehmanns Gade, 8000 Aarhus, Danmark

Gæster

Om eventet

Jazz Boat på M/S TUNØ i Aarhus.

Sejl med på en unik havnerundfart ombord på Jazz Boat. Vi præsenterer en maritim og musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. I pauserne fortæller guiden om byens historie og udvikling set fra vandet, når vi sejler forbi Toldboden, det gamle værft, Bassin 7 og videre forbi den nye bydel Aarhus Ø og kulturperlen Træskibshavnen. Sidst på turen runder vi Lystbådehavnen. 

Ombord er der mulighed for at købe øl, vin, long drinks, sodavand og kaffe/the.

Koncert

Jens Klüver (sax) og Esben Tjalve (p)

Jens Klüver, tidligere leder af Klüvers Big Band gennem 35 år, har nu helliget sig saxofonspillet. De sidste fem år har han således spillet med  Esben Tjalve i både duo-, trio- og kvartetformat.

Esben Tjalve er uddannet pianist fra The Royal Academy Of Music's jazzafdeling i London. Esben har igennem 17 år været en del af den engelske jazzscene og  de sidste fem år også DEN aarhusianske. Esben har udgivet 2 cd'er med sin internationale gruppe Red Kite.

Velkommen ombord. Ohøj!

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Siddeplads i Agter

  250,00 kr.

  Denne billet er gyldig for én person til Jazz Boat. Du har siddeplads agter i skibet og kan se musikerne. Arrangementet foregår udendørs på M/S TUNØ.

  250,00 kr.

  0

  0,00 kr.

 • Siddeplads i Stævnen

  175,00 kr.

  Denne billet er gyldig for én person på Jazz Boat. Du har siddeplads i stævnen og kan ikke se musikerne kun høre dem med denne billet. Arrangementet foregår udendørs på M/S TUNØ.

  175,00 kr.

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page