top of page

lør. 25. maj

|

Knebelbro havn

Molboerne kommer - Sejlads fra Mols til Aarhus samt havnerundfart

Kr. 200,-

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Molboerne kommer - Sejlads fra Mols til Aarhus samt havnerundfart

Tid & sted

25. maj 2019 11.00 – 14.30

Knebelbro havn, Holmbjergvej 52, 8420 Knebel, Danmark

Gæster

Om eventet

Inden afgang mod Aarhus står Molboerne fra Meny i Rønde klar til at ønske os en god tur. Det gør de ved at invitere os på ølpølse fra lokalt skovkvæg og mere øl og brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri på havnekanten.

Klokken 10.45/11.00 er der afgang med det Kulturhistoriske skib MS TUNØ. Sejladsen starter fra Knebel Bro Havn på Mols, og der serveres kaffe for deltagerne under overfarten til Aarhus. Der kan tilkøbes øl og vand. Undervejs mod Aarhus gør vi et stop i Kaløvig hvor vi henter en Polterabende på vejen.

Når vi når til Aarhus laver vi en kort havnerundfart ind omkring de mange nybyggerier i Inderhavnen i Aarhus, herunder DOKK1, Navitas, Bestseller, og naturligvis også den smukke Toldbod.

Vi runder naturligvis også Aarhus Ø og ser de mange smukke nybyggerier på Øen fra søsiden, en smuk arkitektonisk oplevelse.

Vi ankommer til Havnepladsen mellem DOKK1 og Navitas klokken 14.00, hvor der er rig mulighed for en byvandring i Aarhus eller et besøg på Dokk1 inden vi kører retur til Mols og Knebel Bro med Bus kl 14:30 med ankomst ca. kl. 15:30

Billetter

Pris

Antal

Total

  • Fra Mols til Aarhus

    200,00 kr.

    Medbring billetten ved afgang

    200,00 kr.

    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del denne begivenhed

bottom of page