top of page

SailGP - On Water tickets

Kom med i forreste række på vandet og oplev, når F50 katamaranerne sejler ræs på Aarhus bugten med en fart på op til næste 100 km/t.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
SailGP - On Water tickets
SailGP - On Water tickets

Tid & sted

20. aug. 2021 14.00 – 17.00

Havnepladsen i Aarhus, Midtbyen, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Fredag d. 20. august og lørdag d. 21. august sejler Aarhus Sail Event ud og ligger i forreste række og overværer hele den action-fyldte kapsejlads, der foregår på Aarhus Bugten når F50 katamaranerne sejler om kap med op til næsten 100 km/t. 

Kom med på vandet og oplev fra forreste række, når otte af verdens bedste besætninger sejler om kap og kæmper for at vinde det globale mesterskab, når de sejler nation mod nation.

ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix er det femte event i sæson 2 af det globale SailGP sejladsmesterskab, efter at de tidligere sejladser har foregået i Bermuda, Taranto, Italien og Plymouth, England.

På det danske team sejler Danish SailGP teamleder Nicolai Sehested og de olympiske vindere Katja Salskov-Iversen, Anne-Marie Rindom og Martin Kirketerp.

PROGRAM - Fredag d. 20. august

Kl. 14.00: Vi sejler ud fra havnepladsen og lægger os i position ved kapsejladsbanen.

Kl. 15.00: Starten på kapsejladsen går.

Kl. 16.30: kapsejladsen slutter og vi sejler retur til Havnepladsen.

Ombord på skibet sælges drikkevarer og snacks.

Billetter

  • On Water Ticket - SAIL GP

    Sejl med ud og oplev SailGP fra forreste række, når vi sejler ud som tilskuerbåd og overværer hele kapsejladsen ude ved banen.

    250,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page