Vi har Base-Camp i Aarhus Internationale Sejlsportscenter på næsetippen af Aarhus Ø - et stenkast fra vandet. Med udgangspunkt i centrets faciliteter, og det maritime miljø udenfør døren, sætter vi rammerne for en dag for jeres team

Base Camp

Her et vue fra Sejlhallen. Briefing og holdinddeling foregår her

Sejlsportscentrets lounge. Mulighed for gruppearbejde og kaffepauser. Udsigt over Aarhus Bugten og Mols

Kursuslokale. Projektor og lydanlæg. Teoretisk opstart foregår her

 

HOVEDAKTIVITETERNE I BASE CAMP

Dagen sammensættes med en eller flere aktiviteter efter jeres ønske, og de kan blandes på kryds og tværs.

 

Vi sejler ud på Aarhus Bugten på træskibe. Teamet sætter sejl og navigerer skibet. Profilværktøjerne DISC og JTI forklarer deltagernes adfærd ombord. Deltagerne håndterer forskellighed i forhold til arbejdsopgaverne ombord.

 

Udstyret med kasketter i typefarverne er opgaven at lære skibet at kende, få det til at bevæge sig og ikke mindst styre det i mål.

Hvem kommer først? Deltagerne fra jeres virksomhed opdeles i teams og de konkurrerer mod hinanden på vandet lige udenfor Sejlsportscentret.

 

Dygtighed, vilje, koordination afgør hvem som kommer først over målstregen. Sejladserne gennemføres i samarbejde med DKsejlsport som også holder til i huset.

Deltagerne konkurrerer i teams på at tjene flest Ø-Dollars på løsning af opgaver på land, til vands og i terrænet omkring centret. Deltagerne kan evt. veksle mellem sejladser og teambuilding i området.

Holdet som ikke sejler Matchrace sidder selvfølgelig ikke tørskoet på land, men udfordres på tidens hotteste trend inden for vandsport på et paddleboard.

I kolonnerne nedenunder viser vi de muligheder der er for selv at vælge retning og vælge yderligere aktiviteter til team-dagen.

Dagen kan afsluttes med en tur i sauna eller vildmarksbad og her måske nyde en kold øl eller et glas vin.  2.000 liter vand opvarmet til 39 grader.

 

Der er garanti for hygge og samvær i det varme vand med udsigt udover Aarhus bugten. Vildmarksbadet opstilles lige udenfor sejlsportscentret (se foto).

 

Saunaen er indenfor, også med udsigt udover bugten.

Matchracet imellem kollegaerne opleves fra nærmeste hold ombord på et historisk træskib der ligger for svaj ved mållinjen, hvor der dystes om guldet.

 

Tilskuerne er forsynede med supporthorn, og flag imens der serveres en let forfriskning ombord og dommeren i megafon kommenterer sejladsen. Når matchen er afgjort byttes rollerne på vandet eller der skiftes til en anden event.  

En flydende café i form af et træskib med salg af is og kaffe latte dukker op i horisonten og betjener deltagerne, enten ved kajen foran Sejlsportscentret eller på siden af tilskuerbåden.

Scenen er sat for pengespil på den helt store klinge. Deltagerne får udleveret 10.000 Ø-Dollars og laver betting på egne eller konkurrerende hold dagen igennem.

 

Odds’ene er bestemt af løbsledelsen og der afregnes i cool cash efter hver konkurrence. Holdet med fleste Ø-Dollars er dagens vinder.

Deltagerne går i pit-stop undervejs og får et oplæg om forskellig menneskelig adfærd. Oplægget sætter fokus på de typer vi kender fra JTI og DISC adfærdssystemerne.

Det er muligt at supplere øvelserne med in-door teamøvelser som viser forskellighederne i praksis.

Det er også muligt at lade deltagerne lave et ”type selvvalg” efter oplægget så de får en fornemmelse af egen typefarve med på vejen.

Aarhus Sail Event sørger for frokost eller fælles middag til deltagerne hvis I ønsker det. Maden kan nydes på et træskib, på promenaden foran Sejlsportscentret, eller evt. terrassen, alt efter vejrforhold.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eksempel på Teambuilding Event afholdt på Sejlsportscentret

VI GLÆDER OS TIL AT GIVE JER EN FANTASTISK DAG PÅ AARHUS Ø

T.+45  71996066

E-MAIL: mail@aarhussailevent.dk

Aarhus Sail Event ∙ Aarhus Internationale Sejlsportscenter ∙ Esther Aggerbos Gade 80 ∙ 8000 Aarhus C