top of page

Teambuilding på fregatten jylland

Slaget ved Helgoland i 1864 genopleves

Med udgangspunkt i profilværktøj som DISC og JTI erhvervs praktisk viden om typernes foretrukne adfærd - en viden som er overførbar til dagligdagen.

P1080472.JPG

Koordinater og krudt og kugler er gemt på Fregatten Jylland

Midtvejs i processen afholdes "time-out" hvor deltagerne opsamler læring og justerer indsatsområderne til 2. halvdel af processen.

P1080487.JPG

Barkassen styres udenom kanonilden fra Schwarzenberg

Deltagerne trænes i at arbejde i et miljø som er foranderligt, og hvor kontakt til og videndeling med andre teams er afgørende for at missionen lykkes.

P1080627.JPG

Kommunikation og samarbejde er afgørende for overlevelse

Deltagerne trænes i, sammen, og med udgangspunkt i profilerne, at få det bedste udbytte af hver eneste medlem af teamet. Dagens opgaver har alle fokus på bevidst brug af styrker i teamet, og bevidst fordeling af opgaverne.

The Tall Ships Races Aarhus 2019

Matroser som i 1864

Deltagerne starter med at deltage i session hvorpå de får matrostøj og huer på. Der serveres frokost inden krigen går igang - skipperlabskovs naturligvis.

P1080465.JPG

Hvis slaget vindes hejses Dannebrog

Når fregatten når i havn, og slaget er vundet hejses Dannebrog. Efterfølgende samles teamet og i samarbejde med de certificerede konsulenter uddrages læringen og de specifikke og konkrete indsatsområder teamet ønsker at implementere i forretningen.

P1080490.JPG
bottom of page