top of page
IMG_20210728_172210_edited.png

Envision - kundearrangement
på M/S DAGMAR

"En fredag i oktober 2021, havde vi den herligste eftermiddag med Dagmar på Århusbugten - som kunderne og kollegaerne stadig taler om.”

Det var en festlig oplevelse og servicen var 100% i top. Der var gjort noget ud af det og alt var smukt med blomster, duge osv. Vi følte os velkomne og godt tilpas. Fortællingerne om havnen var et godt indslag og så var det også skønt med lidt hyggejazz, som bidrog til den gode stemning. Vi kunne ikke have fået det bedre!" fortæller Hanne Østergaard fra Envision

4-timers kundearrangement på M/S DAGMAR

Forespørgsel
Envision kontaktede Aarhus Sail Event da, de skulle afholde et kundearrangement i Aarhus.

Ønsket var spisning for ca. 60 pers. med live dinner-jazz, hvide duge, blomster, levende lys mm.

Da Aarhus Sail Event primært beskæftiger sig med at arrangere sejladser og oplevelser på vandet, var vores første bud på arrangementet, at Envision skulle have deres kunder med på en sejlads og rundfart i Aarhus Inderhavn på M/S DAGMAR med spisning og live jazz undervejs.
DAGMAR har plads til 42 siddende gæster indendørs ved borde og ca. 20 siddende gæster udendørs, med mulighed for at opsætte både lave og høje caféborde. Der var altså her rig mulighed for, at kunden kunne sidde eller stå og spise tapas-anretninger.

 

Planlægningen

Aarhus Sail Event oplevede et godt samarbejde med Envision under planlægningen af arrangementet. Efter den første skriftlige og telefoniske kontakt omkring ønsker til arrangementet, mødtes Aarhus Sail Event med Envision på skibet. Det gav god mulighed for, at vi kunne drøfte de nærmere muligheder for arrangementet mht. maden, musik, sidde- og stå pladser mm. midt i rammerne for arrangementet.

Aarhus Sail Event gik i gang med forberedelserne til arrangementet, og havde løbende kontakt til Envision omkring status på deltagerantal, catering og anden logistik.

Arrangementet
En måneds tid senere afviklede Aarhus Sail Event et 4-timers arrangement for Envision på M/S DAGMAR. Gæsterne der endte med at tælle 35 personer påmønstrede skibet på Havnepladsen i Aarhus.

Der var dækket op med hvide duge, stofservietter, små blomsterdekorationer og lysestager på bordene.
Gæsterne blev budt velkommen ombord med et glas bobler og en kort fortælling om havnen fra guiden ombord. Herefter blev der serveret tapas buffet, mens der blev spillet live jazz musik under hele sejladsen - efter 4 timer med god mad, vin, fortællinger om havnen og jazz musik afmønstrede gæsterne i Bassin 5 i Aarhus.

Kunden siger
"En fredag i oktober 2021, havde vi den herligste eftermiddag med Dagmar på Århusbugten - som kunderne og kollegaerne stadig taler om.”

Det var en festlig oplevelse og servicen var 100% i top. Der var gjort noget ud af det og alt var smukt med blomster, duge osv. Vi følte os velkomne og godt tilpas. Fortællingerne om havnen var et godt indslag og så var det også skønt med lidt hyggejazz, som bidrog til den gode stemning. Vi kunne ikke have fået det bedre!"

Envision
20211001_200730 Envision.jpg
bottom of page