top of page

tir. 11. jul.

|

Havnepladsen, 8000 Aarhus, Danmark

11/7 Kl. 20.00 Torben Bjørnskov og Esben Tjalve

Det er lykkedes os at få duoen bestående af Torben Bjørnskov (Bas) og Esben Tjalve (Piano) til at underholde os ombord på MS HELENE under Aarhus Jazzfestival 2023. En jazzoplevelse med kunstnere fra allerøverste hylde i Danmark.

11/7 Kl. 20.00 Torben Bjørnskov og Esben Tjalve

Tid & sted

11. jul. 20.00 – 22.00

Havnepladsen, 8000 Aarhus, Danmark

Gæster

Om eventet

MS HELENE forvandles til Jazz Boat og skibet fyldes med dejlig jazz når toppen af byens jazztalenter gæster skibet en hel uge i juli måned. Der er bund for god stemning når vi sejler ud i sommeraftenen og nyder skibet, musikken og byen på nært hold. Træk stikket og tag med på en unik oplevelse. Vore guides fortæller nærmest sandfærdige historier mellem numrene undervejs.

Om Torben Bjørnskov og Esben Tjalve

Torben Bjørnskov på bas er musiker og komponist og en af Danmarks mest efterspurgte bassister. Han har optrådt/turneret i det meste af verden med musikere fra en lang række lande særligt U.S.A og de skandinaviske lande. Koncerterne har fundet sted fra de helt små klubber til store internationale steder som North Sea Jazzfestival og Royal Festival Hall i London. Derudover medvirker han på studie og liveindspilninger, herunder albumudgivelser i eget navn.

Esben Tjalve piano er uddannet fra The Royal Academy Of Music's jazzafdeling i London. Esben har igennem 17 år været en del af den engelske jazzscene og nu også de sidste 5 år den århusianske. Esben har udgivet 2 cd'er med sin internationale gruppe Red Kite.

Duoen er del af trioen Bjørnskov/Bülow/Tjalve som er aktuelle med pladen "Humans being human".

Velkommen ombord. Ohøj.

Ombord på skibet sælges fadøl, vine, long drinks, og sodavand samt kaffe.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Standard billet

  250,00 kr.

  Denne billet er gyldig for én voksen til Jazz Boat

  250,00 kr.

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page