top of page

Jazz Festival i Sejlsportscentret - Torben Bjørnskov Trio Ft. Casper Hejlesen - Klüvers Trio

Sejl GRATIS til dobbelt jazzkoncert på Aarhus Ø. I samarbejde med Erlings Jazz- og Ølbar præsenterer vi koncert med Torben Bjørnskov Trio Ft. Casper Hejlesen og Klüvers Trio med udsigt over Aarhus Bugten på Det Internationale Sejlsportscenter. Koncerterne varer ca. 2 x 2 timer Pris kr. 150,-

Tickets Unavailable
See other events
Jazz Festival i Sejlsportscentret - Torben Bjørnskov Trio Ft. Casper Hejlesen - Klüvers Trio
Jazz Festival i Sejlsportscentret - Torben Bjørnskov Trio Ft. Casper Hejlesen - Klüvers Trio

Tid og sted

16. jul. 2022, 19.00 – 23.00

Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Esther Aggebos Gade 80A, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Vi afholder dobbeltkoncert på Aarhus Internationale Sejlsportscenter i forbindelse med Aarhus Jazz Festival 2022

Koncert

Kl. 19:00 - Torben Bjørnskov Trio Featuring Casper Hejlesen

Kl. 21.00 - Klüvers Trio

Sejl med fra Havnepladsen i Aarhus til Aarhus Ø, og bliv sat af lige foran Det Internationale Sejlsportcenter.

Aarhus Sail Event præsenterer i samarbejde med Erlings Jazz- og Ølbar en oplevelse ud over det sædvanlige med to jazz koncerter og udsigt over Aarhus Bugten, mens I nyder lyden af lækker jazz i vores hyggelig cafémiljø.

Dørene åbner kl. 17.30 - Kom i god tid og nyd sommeren og udsigten fra terrassen inden koncerten.

Det vil være muligt at købe drikkevarer og mad på venue fra kl. 17.30.

Vi tager imod kontanter eller mobilepay.

Koncerterne foregår indendørs.

Billetter

Én billet er gældende til begge koncerter.

Billet 150 kr. - adgang til begge koncerter inkl. sejlads fra Havnepladsen til Aarhus Ø

Om Torben Bjørnskov Trio Featuring Casper Hejlesen

Med denne trio er publikum garanteret sammenspil på højeste niveau, og musikken vil bestå af jazzens standards krydret med numre fra Casper Hejlensens lyriske repertoire.

Casper Hejlesen er en 22-årig nordjysk guitarist og komponist baseret i Amsterdam. I løbet af sin forholdsvis korte karriere har han modtaget adskillige priser samt turneret i lande som Tyskland, Frankrig, Holland, Lituaen, Sverige og Danmark.

I 2020 udgav han sit anmelderroste debutalbum Overture, hvor nogle af de dygtigste navne på den danske jazzscene medvirker. Albummet beskriver en opvækst i den nordjyske idyl, men også stemninger fra det kaotiske liv, man som kunstner ofte havner i.

Torben Bjørnskov på bas er musiker og komponist og en af Danmarks mest efterspurgte bassister. Han har optrådt/turneret i det meste af verden med musikere fra en lang række lande særligt U.S.A og de skandinaviske lande. Koncerterne har fundet sted fra de helt små klubber til store internationale steder som North Sea Jazzfestival og Royal Festival Hall i London. Derudover medvirker han på studie og liveindspilninger, herunder  albumudgivelser i eget navn. 

Lasse Schjerning er trommeslager og er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium. Nysgerrigheden og det høje ambitionsniveau har altid drevet Schjerning, lige siden han i en ung alder greb stikkerne. Han har turneret i det meste af Europa og spillet koncerter i USA og i 2020 udgav han sit debutalbum.

Om Klüvers Trio

Glæd jer til koncert med trioen Jens Klüver, Esben Tjalve og Torben Bjørnskov og nyd deres fantastiske sammenspil. Trioen spiller originale jazznumre af blandt andet Dexter Gordon, John Coltrane,Thelonius Monk, Hank Mobley & Charlie Parker og jazzstandards/latin af Cole Porter & A. J. Jobim.

Jens Klüver tenorsaxofon (tidligere leder af Klüvers Big Band gennem 35 år) har nu helliget sig saxofonspillet. De sidste 5 år har J. Klüver spillet med E. Tjalve i duo, trio og kvartet format.

Esben Tjalve piano er uddannet fra The Royal Academy Of Music's jazzafdeling i London. Esben har igennem 17 år været en del af den engelske jazzscene og nu også de sidste 5 år den århusianske. Esben har udgivet 2 cd'er med sin internationale gruppe Red Kite.

Torben Bjørnskov bas er en alsidig bassist, der har spillet både med udenlandske solister, danske grupper og lige fornyligt udgivet cd med egne kompositioner Human Being Human.

Del dette event

bottom of page