top of page

Kl. 14 Pil-Selv-Rejer & Havnerundfart i Aarhus - Food Week 2021

Sejl med når vi serverer pil-selv-rejer leveret af Clausens Fiskehandel ombord på det Kulturhistoriske skib M/S TUNØ, mens vi sejler guidet havnerundfart i Aarhus. Pris 250,- Sejladsen varer 1 time

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Kl. 14 Pil-Selv-Rejer & Havnerundfart i Aarhus - Food Week 2021
Kl. 14 Pil-Selv-Rejer & Havnerundfart i Aarhus - Food Week 2021

Tid og sted

15. aug. 2021, 14.00 – 15.00

Kystpromenaden, Lystbådehavnen, Kystpromenaden 1, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Sejl med når vi serverer pil-selv-rejer leveret af Clausens Fiskehandel ombord på det Kulturhistoriske skib M/S TUNØ, mens vi sejler guidet havnerundfart i Aarhus.

Vi serverer pil-selv-rejer m. tilhørende brød og aioli, mens vi til lyden af skibets tocylindrede Callesen motor fra 1965 sejler jer en tur tilbage i tiden og fortæller de spændende historier om dengang skibene lagde til i Aarhus Å og de fik deres varer fortoldet i Toldboden.

Det er muligt at købe drikkevarer ombord. Betaling med mobilepay eller kontanter.

Vi sejler fra Kystpromenaden i Aarhus Lystbådehavn – herfra går turen ud af lystbådehavnen, omkring den nye bydel på Aarhus Ø, hvor vi fortæller om byens udvikling og planer, turen går videre til Bassin 7, hvorefter vi runder Havnepladsen ved Toldboden og DOKK1 inden vi sejler tilbage til lystbådehavnen hvor vi afslutningsvis runder træskibshavnen.

Skibet er M/S TUNØ, Danmarks sidst byggede træfærge, lægebåd og postbåd, som mange vil huske lagde til uden på Aarhus Kalundborg færgen og tog passagerer ombord til Tunø. Skibet er i dag en del af den maritime kulturarv.

Velkommen ombord. Ohøj.

Billetter

  • Pil-selv-rejer & havnerundfart

    Medbring billetten til afgangen. Inkluderer én portion pil-selv-rejer m. brød og aioli & havnerundfart

    250,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page