top of page

kl. 20.30 Jazz Boat M/S TUNØ - Jens Klüver og Jakob Djursaa

Jazz Boat M/S TUNØ - Sejl med på en unik sejlads i inderhavnen ombord på M/S TUNØ med live jazzkoncert af Jens Klüver (sax) og Jakob Djursaa (guitar). En unik maritim- og musikalsk oplevelse med guidede fortællinger imellem numrene. Sejladsen varer 1½ time

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
kl. 20.30 Jazz Boat M/S TUNØ - Jens Klüver og Jakob Djursaa
kl. 20.30 Jazz Boat M/S TUNØ - Jens Klüver og Jakob Djursaa

Tid & sted

27 Aug 2022, 20:30 – 22:00

Havnepladsen, Aarhus, Havnepladsen, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Jazz Boat på M/S TUNØ i Aarhus i forbindelse med Aarhus Festuge 2022.

Koncert

Jens Klüver (sax) og Jakob Djursaa (g)

Sejl med på en unik havnerundfart ombord på Jazz Boat. Aarhus Sail Event præsenterer en maritim og musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. I pauserne fortæller guiden om byens historie og udvikling set fra vandet, når vi sejler forbi Toldboden, det gamle værft, Bassin 7 og videre forbi den nye bydel Aarhus Ø og kulturperlen Træskibshavnen. Sidst på turen runder vi Lystbådehavnen. 

Ombord er der mulighed for at købe øl, vin, long drinks, sodavand og kaffe/the.

Jens Klüver (sax) er dansk jazzmusiker, saxofonist og orkesterleder. Han var drivkraften bag Klüvers bigband i 35 år og afsøger konstant nye veje. I dag spiller han med unge upcoming talenter, som han sparrer med musikalsk.

Samarbejdet denne aften med Jakob Djursaa er et godt eksempel på det.

Jakob Djursaa (g) er en ung dansk jazz-guitarist. Han har en stor interesse for det 20’ende århundredes klassisk europæisk kompositionsmusik, hvilket høres i hans harmoniske og melodiske spillestil.

Glæd jer til at høre Klüver og Djursaa i sammenspil ombord på Jazz Boat.

Velkommen ombord. Ohøj!

Billetter

 • Siddeplads i Agter

  Denne billet er gyldig for én person til Jazz Boat. Du har siddeplads agter i skibet og kan se musikerne. Arrangementet foregår udendørs på M/S TUNØ.

  DKK 250.00
  Sold Out
 • Siddeplads i Stævnen

  Denne billet er gyldig for én person på Jazz Boat. Du har siddeplads i stævnen og kan ikke se musikerne kun høre dem med denne billet. Arrangementet foregår udendørs på M/S TUNØ.

  DKK 175.00
  Sold Out

This event is sold out

Del denne begivenhed

bottom of page