top of page

Kwella & Friis - på Jazz Boat

Sejl med på Jazz Boat ombord på MS HELENE med live Jazzkoncert fra Jens Christian Kwella (guitar) og Peter Friis (bas). En unik maritim- og musikalsk oplevelse med guidede fortællinger imellem numrene. Det er muligt at tilkøbe 3 stk. lækre jazz smørrebrød.

Tickets Unavailable
See other events
Kwella & Friis -  på Jazz Boat
Kwella & Friis -  på Jazz Boat

Tid & sted

19 Apr 2024, 19:00 – 22:00 CEST

Herman Sallings Plads, Havnepladsen, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Kom i stemning ombord på MS HELENE når skibet forvandles til Jazz Boat og fyldes med dejlig jazz. Jazz Boat er spændt op til gode oplevelser, og der er bund for rigtig god stemning når vi sejler forbi et oplyst Aarhus.

Turen starter i inderhavnen og videre til Bassin 7 og den nye bydel Aarhus Ø. 

Skibet åbner kl. 19.00, hvor man kan nyde en omgang jazz smørrebrød. 

Jazz boat & 3 stk. jazz smørrebrød koster kr. 295,-

Jazz boat uden jazz smørrebrød koster kr. 160,-

Koncert

Jens Christian Kwella (guitar) og Peter Friis (bas) har i mange år spillet sammen i en lang række orkestre og som backing for mange kendte solister i forskellige genrer. Ind i mellem det har de dyrket duoformatet og det intense sammenspil som dette format kræver. Repertoiret er en blanding af egne numre og jazzstandards med fokus på det melodiske og et godt swing. Kwella har været en af de bærende kræfter på den aarhusianske jazzscene i 25 år og har udgivet syv albums i eget navn og medvirket på adskillige andre. Peter Friis er en af de mest benyttede bassister i Aarhus og har spiller med Jesper Thilo, Finn Odderskov, Trio Before og mange andre.

Velkommen ombord. Ohøj!

Ombord sælges øl, vin, long drinks, sodavand og kaffe mm.

Velkommen ombord. Ohøj.

Del denne begivenhed

bottom of page